Veilig op vakantie

welke landen zijn geel

Er zijn weer een aantal landen open waar we naartoe mogen gaan op vakantie, het is een goed begin om de wereld weer te openen en te kunnen reizen. Het is wel verstandig om je af te vragen welke landen zijn geel, want dit zijn de landen waar je van de overheid naartoe mag op vakantie. Waar de meeste buurlanden nog op oranje staan, zijn er gelukkig een aantal vakantielanden waar je veilig naartoe kunt gaan. 27vakantiedagen.nl heeft een aantal bestemmingen eruit gepikt, waar je naartoe kunt gaan op vakantie en die natuurlijk de moeite waard zijn.

welke landen zijn geel

Schitterende natuur

Wanneer je van prachtige natuur houdt dan kun je niet om Kefalonia heen, schitterende berglandschappen, intens witte standjes met met mooie rotsachtige kustlijnen. Het water is zo hemelsblauw dat je het bijna niet geloofd, je kunt dit perfect combineren met de dorpjes die op het eiland aanwezig zijn. Havenstadjes die kenmerkend zijn met mooie kleuren, kastelen om het perfecte plaatje compleet te maken. Gelukkig komen er nog geen massa’s toeristen in de zomer, hierdoor geniet je nog extra van alle mooie plaatsen en de schitterende natuur. Bezoek zeker de schilderachtige kustdorpjes die de moeite waard zijn 

Nu is de kans om naar Santorini te gaan

Normaal kun je al genieten van dit prachtige Griekse eiland, maar nu in de tijd van corona zal het er waarschijnlijk nog rustiger zijn. Schitterende witte huisjes met mooie blauwe daken en een fenomenaal uitzicht op de krater. Omdat het eiland bekend is over heel de wereld, is het er normaal gesproken erg druk en prijzig. In deze tijd zullen uit de andere werelddelen niet veel mensen komen, wil je van dit unieke eiland genieten dan kun je nu deze kans aangrijpen. Het is zonder te overdrijven één van de mooiste eiland die er is te vinden.