Koude gebieden en corona

Vakantie in de koudere gebieden en corona blijft ook nog steeds wel een dingetje. We gaan nu wel richting de zomer maar voor je het weet heb je de skilatten ook weer aan. Meer in het vooruitzicht is dat de grote druk om reisvoorwaarden te versoepelen dichterbij komt. Eén van de dingen die je zelf kunt regelen is om bij coronatest Nederland jezelf te laten testen voor je op vakantie gaat. En heb je dan geboekt bij een reisorganisatie die je de mogelijkheid biedt om gratis te annuleren dan is dit zeker erg fijn als je corona onder de leden hebt. Let wel op dat gratis annuleren bij een wintersportvakantie geen vanzelfsprekendheid is.

Fraaie mondkapjes

Bij www.mondkapjes.nl vind je een uitgebreid assortiment mondkapjes.Met deze fraaie mondkapjes bescherm je mond en neus in het openbaar en zie je er bovendien goed uit. Nog wat voorbeelden. Je kunt het mondkapje wassen bij 60°C en is dus herbruikbaar. In het kapje kan een beschermfilter worden gestoken. Dit filter wordt niet meegeleverd. Je ziet op deze site ook mondkapje van twee lagen stof met een vak voor beschermfilter. Rekbare lussen van elastiek. Herbruikbaar, dus wassen bij 60°C en je kunt ze strijken. Ze zijn geproduceerd in de Europese Unie. Materiaal aan de buitenkant is van 100% polyester en het materiaal aan de binnenkant van 100 % katoen. Geen medisch product. Geen bewezen bescherming tegen besmetting.

Goedkoopste mondkapjes

Waarom mondkapjes bestellen bij https://www.mondkapjes.be? Deze mondkapjes zijn de goedkoopste van NL en BE. Ze zijn duurzaam zeker tot wel 8 uur per mondkapje. Ze hebben de hoogste kwaliteit wegwerp mondkapjes. Je vind ze in verschillende kleuren. Mondkapjes worden luchtdicht verpakt. Super snelle levering en zijn betrouwbaar met vele goede beoordelingen.

Online een masker kopen

Een FFP-masker is een door de Europese Unie gecertificeerd soort ademhalingsbeschermingsmasker dat dient ter bescherming tegen stofdeeltjes en tegen verschillende virussen in de lucht. De EN 149-norm vindt je in drie klassen van filterefficientie voor deze maskers, namelijk FFP1, FFP2 en FFP3. Je kunt eeN ffp2 masker online kopen.