Een visserswinkel in Amersfoort

Gisteren ben ik op zoek gegaan naar een visserswinkel in Amersfoort. Het is namelijk de bedoeling dat ik een weekend met een paar vrienden er op uit ga. In plaats van een dure vakantie naar het buitenland, willen wij meerdere weekenden organiseren om te gaan vissen. Omdat dit eigenlijk mijn eerste keer was ben ik naar Van Nimwegen Hengelsport Speciaalzaak gegaan en heb daar de nodige spullen gehaald. Hiermee ben ik goed geholpen door de medewerker in deze winkel, want zelf zal ik niet verder gekomen zijn dan een hengel en wat aas.  

Gezellig weekend

Door de medewerker in de visserswinkel van Van Nimwegen Hengelsport Speciaalzaak heb ik mij laten vertellen dat je moet weten welke vis je wilt vangen. Want afhankelijk daarvan moet jij je spullen aanpassen. Omdat ik eigenlijk nog niet wist wat er te vangen was heb ik maar een beetje van alles meegenomen. Een volgende keer wanneer ik weet wat er daar rond zwemt kom ik wel hier terug om het ontbrekende voer of netten te kopen.

Bepakt en bezakt zijn wij met alle vrienden op pad gegaan. Het leuke hieraan was dat op één persoon na nog nooit iemand deze hobby had uitgevoerd, maar het lijkt mij wel bijzonder leuk.