Anders dan andere parken

Bijzonder overnachten veluwe

Bij Buitenplaats Beekhuizen ben je in een uniek park op de Veluwe, echt midden in de natuur en niet als andere parken. Bijzonder overnachten Veluwe, genieten van de dieren om je heen en de schitterende natuur zoals je nog nooit hebt ervaren. Comfortabel in een safaritent of een knusse Plod, waar het je aan niets zal ontbreken tijdens je verblijf. Tijdens je verblijf kun je genieten van verschillende faciliteiten, een hot tub, restaurant, ontbijt mogelijkheden een kookpod en meer. 

De lekkerste gerechten

Tijdens je verblijf wil je bij je bijzonder overnachten Veluwe natuurlijk ook in de natuur genieten van een heerlijke maaltijd. Voor de kleine gasten is er een kabelbaan en een glijbaan zodat ze zich nooit zullen vervelen, een modern restaurant wat je doet denken aan festivals. Het geheel is te omschrijven als erg knus, zeecontainers in combinatie met hout om een warme uitstraling te krijgen. Je kunt op verschillende plaatsen zitten, zowel binnen als buiten waar het comfortabel is.

Bijzonder overnachten veluwe

Altijd iets te doen

Tijdens je verblijf is het natuurlijk erg leuk als er iets te doen is, in de omgeving kun je naast heerlijk fietsen en wandelen ook bijvoorbeeld de dierentuin bezoeken. Maar ook is het leuk om een museum te bezoeken, kortom er is ook in de omgeving voldoende te doen om te zorgen dat je een onvergetelijk verblijf hebt. Een excursie om dieren te spotten kun je ook doen, met een beetje geluk zie je nog zwijnen of herten wat je verblijf nog unieker maakt.